Kidsweek 2018

Wij zijn er dit jaar lekker vroeg bij, inschrijven voor de kidsweek is gratis voor de kinderen die ingeschreven staan, kinderen die niet ingeschreven staan betalen 25 euro voor de gehele week. Deze vakantie week hebben wij weer 4 leuke dagen bedacht met natuurlijk op de laatste dag lekker weg met de bus naar ….. ??? Dat zien jullie dan wel, vorig jaar was het Drievliet. Inschrijven kan vanaf nu via de email stichting@leiden-helpt.nl tav kidsweek, naam en leeftijd. Voor de inschrijvers die voor 25 mei reageren is er deze week een extra verassing die beschikbaar is gesteld door Natascha HV.

Als leeftijden hebben wij gekozen van 6 tot 16 jaar, dit jaar is het niet mogelijk voor de ouders om op vrijdag mee te gaan naar de verrassingsdag, wel kunnen wij u vertellen dat begeleiding 1 op 2 is dus de veiligheid voor uw kind staat bovenaan.

Dit jaar hebben wij gekozen voor 4 dagen met de volgende tijden: ma, di, do van 10 uur tot ca 14.30 uur en op de vrijdag van 9.30 uur tot ca 17.00 uur, om mee te mogen op vrijdag dienen wel alle dagen bezocht te zijn.

Bij vragen kunt u bellen naar het bovenstaande telefoonnummer en vragen naar Brida of Marian.