Kidsweek 2017

Dit jaar was de kidsweek van 14 tm 18 augustus, 5 dagen lang iedere dag iets anders te doen, we zijn begonnen met watergames en een grote stormbaan (springkussen), Dit alles mogelijk gemaakt door Ed van kringloop Voorschoten en speeltuin ons Eiland.

De 2e dag was er helaas veel regen maar des al niet te min werd het een top dag in de Natuur speelplaats die wij gebruiken mochten van Stichting Nadja.

De 3e dag stond in het teken van survival en kennis maken met de boerderij, kinderen konden lekker knuffelen met koeien maar ook vele activiteiten doen op de boerderij gevolgd door de survival, dit alles werd mogelijk gemaakt door Wilbert van de Post, Elza Hoeve aan de Vlietweg in Leiden, Nick van Buul waarvan we via Jeugddorp een kruipnet mochten lenen en de Spelotheek Voorschoten voor de buiten spellen.

De 4e dag even lekker ontspannen, lekker vissen met een wedstrijd en mooie prijzen, hengelsport Leiden, Sam en Henk Teunissen en de Viskiet hebben dit mede mogelijk gemaakt.

De 5e dag was een verassing voor de kids, om 9.30 uur vertrok er een bus naar een speciale bestemming, deze bestemming was Drievliet, deze dag werd mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden.

Het belangrijkste was natuurlijk iedere dag een lunch, drinken, snoepjes en nog veel meer, dit werd allemaal mogelijk gemaakt door; Drinken, boter en div broodbeleg door Dhr en mevr de Wit uit de Zeeheldenbuurt, Snoep kabels van Fam vd Horst en snoep in diverse soorten en maten en heerlijke chocolade werd beschikbaar gesteld door Ton Ranselaar die iedere woensdag en zaterdag ook op de markt staat met zijn vele soorten snoep en chocolade, De kaas wat er op vele boterhammen gedaan werd kwam van Ramon Holland kaashuis die eveneens op de woensdag en zaterdag markt is te vinden, iedere dag 5 broden kwamen van “de Bakker”.

En als laatste maar eigenlijk ook als eerste de allerbelangrijkste mensen, de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt door goed op de kids te letten maar ook leuk mee te doen en alles te bedenken, wij zien dat er ieder jaar meer kinderen komen die deze week mee doen. Ik ben dan ook zeer trots op al mijn vrijwilligers, niet alleen die actief waren met de kidsweek maar ook de vrijwilligers die achter bleven en zorgden dat ook in de stichting alles verder ging, fijn om zo een team te hebben.

Hier onder staat een compilatie met foto’s van de kidsweek,

iedereen die heeft meegewerkt nogmaals mijn hartelijke dank,

Ron Flippo