20 december 2015

Kerst-banner_3

Onze afsluiting van het jaar gaat er weer knallend aan toe, net zoals voorgaande jaren ontvangen mensen uit de minima een waardebon om een kerstpakket op te komen halen, ingeschreven of niet, deze pakketten delen wij zoveel mogelijk uit.

Mensen die ingeschreven staan ontvangen bij de waardebon extra waardebonnen om op de braderie gratis producten te kunnen aanschaffen in ruil voor deze bonnen.

Natuurlijk is dit weer een dag om  niet te vergeten met veel lekkers en leuke dingen, ook de kerstman zal aanwezig zijn.

Verder kan ik u vertellen dat er in ieder pakket voor 2 dagen eten zit, dus de kerst staat er eten op tafel, ook proberen wij weer te zorgen voor een stuk vlees bij de maaltijd, voor kinderen is er veel te doen zoals ballen gooien, touwtje trekken en misschien weer vissen.

Verder is er weer een loterij met mooie prijzen.

Deze dag gaan de deuren van speeltuin Westerkwartier open van 10 uur tot 13 uur, en dan van 14 uur tot 17 uur, vanaf 18 uur is er een afsluitfeest voor de vrijwilligers met een maaltijd en een drankje en natuurlijk is er weer muziek van onze thuis DJ Ricardo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *