Afgelopen

Het doek is gevallen, de deuren zijn gesloten. Vanmorgen ging ik met lood in de schoenen naar het pand om de laatste dag in goede banen te laten lopen, gelukkig hebben wij nog heel veel mensen blij kunnen maken en wij gaan nog 1 keer mensen blij maken en wel aanstaande woensdag, u kunt woensdag komen shoppen zonder geld, alles zal deze dag gratis zijn van 9 uur tot 12 uur, voor iedereen ingeschreven of niet. Wel zijn er nog 4 laptops te koop voor 50 euro per stuk, op = op.

Ook langs deze weg wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan de stichting, jullie hebben top werk gedaan om de medemens te helpen, onze missie is deels geslaagd, 6 jaar lang hebben wij met zijn allen mensen GRATIS kunnen helpen aan van alles om het leven wat makkelijker te maken zodat deze mensen beleg op brood konden hebben of een stukje vlees. helaas is onze nek omgedraaid door de gemeente omdat wij niet zelf in de gelegenheid waren de huur te betalen en zei de subsidie hebben stop gezet omdat volgens de gemeente onze stichting overbodig is (PVDA) . Ik hoop dat iedereen nu gaat aankloppen bij de gemeente zodat ze zien hoe overbodig wij echt zijn.

Uit de grond van mijn hart dank ik speciaal de mensen die er waren voor ons en wel : Liezeth, Mascha, Jo, Miriam, Frans, Joke, Paula, Brenda, Barbara, Trudy, Adriana, Brida, Rob, Mandy, Robin, Maryam, Rick, Tamara, Nick, Bert, Jac, Peter, Peter, Peter, Marga, Els, Marianne, Marjan, Yvonne, Maaike, Nelie, Cherida, Marja, Faaiq, Gerry, Nikki, Shelly, Trijntje, Diana, Jennifer, Jim, Jolanda, Simone, Marcel, Huib, Helene, Elen, Marleen, Pieter, Jeffrey, Ton, Leo, Ester, Esther, Ton, Jana, Lisa, Wilma, Daniëlle, Maikel, Gerda, Henny, Denise, Jane, Wendy. (Memoriam Hilly en Maarten)
Ook dank ik Sabrine omdat ze achter mij heeft gestaan en Bep die jaren onze ambassadrice is geweest.

En een aparte benoeming voor mijn steun en toeverlaat in memoriam mijn zus Marian.

Iedereen nogmaals bedankt en het spijt mij als je naam er niet bij staat in de lijst pm mij dan en ik zet je er tussen.

Iedereen nogmaals bedankt en het spijt mij als je naam er niet bij staat in de lijst pm mij dan en ik zet je er tussen.