Kidsweek 2019

Ook de kidsweek komt er weer aan, opgeven is vanaf nu mogelijk tot uiterlijk 1 augustus via stichting@leiden-helpt.nl, vermeld de naam en leeftijd van uw kind, de leeftijd is vastgesteld dit keer van 6 t/m 14 jaar. Indien u uw kind heeft opgegeven en toch niet komt dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen of uw lidmaatschap beëindigen daar wij hier veel werk aan hebben en de gehele week gratis is voor ingeschreven kinderen, wil er een vriendje mee dan is dit mogelijk, wij rekenen dan 25 euro voor de gehele week incl alles wat erbij komt zoals bv entree tot de verassing op vrijdag de 30e. Natuurlijk zorgen wij ook weer voor de veiligheid van uw kind met voldoende begeleiding.

Eén gedachte over “Kidsweek 2019

  1. Patricia de ruiter

    ik heb mijn dochter op gegeven voor deze kidsweek

Reacties zijn gesloten.