Oplossing gezocht

Een oplossing zou zijn om naar een ander pand te gaan of eventueel met andere stichtingen samen gaan, gekeken is er of onze stichting op kan gaan in andere stichtingen, dit is echter niet het geval omdat ons concept uniek is in Nederland, wij hebben teveel onder ons dak want wij zijn niet alleen een kledingbank.

Gemeente Leiden wil veel doen aan armoede bij kinderen en bejaarden, maar dit is alleen op papier want iedereen die in armoede leeft in Leiden gaat er vanaf 1 juli op achteruit.

Kleding, speelgoed, schoenen, kindervakantieweek, activiteiten voor ouderen, juridische hulp en nog veel meer wordt u nu ontnomen door deze stap van de gemeente Leiden.

Onze laatste hoop is nu gevestigd op hulp van buitenaf door middel van acties die mensen nu gestart zijn maar ook is er nog een klein beetje hoop op de hulp van fondsen die zich net als wij inzetten tegen de armoede.

Er gingen reeds al geruchten dat de gemeente ons pand terug wil hebben en daar reeds al een bestemming voor heeft dat geld oplevert, ik denk dat ze hierbij vergeten dat onze stichting geen geld kost maar juist heel veel oplevert en daar doel ik mee op de bestrijding van niet alleen de armoede maar ook doordat wij mensen samen weten te brengen, mensen die uit hun isolement gehaald worden en weer de maatschappij in kunnen, en zeg nu zelf, dat is met geen geld te betalen, toch?