Sponsoren 2018

Onze sponsor pagina word binnenkort aangepast maar door de drukte kan dit even duren daarom wil ik alvast mijn dank zeggen namens alle mensen die ingeschreven staan aan:

al de vrijwilligers van stichting Leiden-helpt, gemeente Leiden, Vitae welness, Ronald Mc Donald, Planet Group, Waalse kerk, Elsa hoeve, Mare Pieten, Domino Pizza, La vertu, van Houten oliebollen, Koffiehuis Kanaalzicht, Praxis Hoge morsweg, Speeltuin Zuiderkwartier, alle Leidse speeltuinen, AH Hooigracht, AH Winkelhof, AH Bevrijdingsplein, AH Kopermolen, Dirk Winkelhof, Hoogvliet Kooilaan, Hoogvliet Kennedylaan, Spar Herenstraat, LTV Merenwijk, Pieter Voorhoeven, Kinderfonds, Rabobank Katwijk Leiden, de Wolf entertainment, Eddie v Dijk en Agnes vd Vegt, Rotary club Leiden, Omroep West, Marie Louise, Wim Glasbergen, Lech Bakhuizen “het kerstgedachte initiatief”, Survival Dutch, KNSB, CentrumLeiden, Kaasboer van de markt (naam volgt) Ravensbergen Sassenheim, Bakkerij Jacobs, iedereen die het hele jaar door spullen hebben gebracht, en iedereen die ik hier niet genoemd heb nog. (mijn excuses)

Namens de vrijwilligers van Stichting Leiden-Helpt wensen wij u fijne feestdagen toe en volgend jaar staan wij weer voor u klaar.