Computers om te delen

Van onze sponsor hebben wij ruim 250 laptops en een groot aantal dekstops ontvangen om uit te delen aan mensen die deze echt nodig hebben en goed kunnen gebruiken zoals bijvoorbeeld schoolgaande kinderen of ouderen die een cursus willen doen of gewoon contact willen hebben via social media, redenen genoeg dus. Vanaf volgende maand gaan wij deze computers weer verloten onder de mensen die ingeschreven staan bij onze stichting en die voldoen aan onze gestelde eisen. Even snel inschrijven nu alleen voor een computer is er niet bij want daar is onze stichting niet voor bedoeld en indien je je alleen hiervoor inschrijft dan dien je toch 3 maanden te wachten voor je kunt meeloten.

Wij danken via deze weg ook de sponsor wederom, de naam mogen wij niet noemen en dat respecteren wij, maar toch heel erg bedankt.

1 reactie

    • Els Steinmann on 30 januari 2018 at 10:52

    Gaarne zouden wij familie met 14 jarige dochter op t middelbaar onderwijs, in aanmerking willen komen voor een laptop! Is deze inschrijving zo voldoende? Wij wonen op de Middelstegracht 77
    Pasnr. 2071549 met vriendelijke groet E Sánchez Casero steinmann

Reacties zijn uitgeschakeld.