dag 5 18 aug

Morgen is de laatste dag van de kidsweek, een dag waarin wij de kids nog even extra gaan verwennen. Om 9 uur is het verzamelen bij ons pand aan de Willem barentszstraat 22, kom wel op tijd want om precies 9.30 uur vertrekt er een bus naar een super dagje uit in een mooi pretpark, de bus gaat NIET WACHTEN, dus kom je te laat dan heb je pech. De kinderen die minimaal 2x zijn geweest deze week hebben gratis toegang, de overige kinderen plus enkele ouders dienen p.p 25 euro te betalen, dit is de entree voor het park en de bus. De lunch zit hier niet bij in, deze is er wel voor de kinderen die dus wel geweest zijn tijdens de kidsweek. Aan het einde van de dag ca 17 uur worden wij weer terug verwacht bij ons pand, voor de kinderen die deze week hebben deelgenomen ligt er nog een verassing klaar, dus niet weggaan voor je deze hebt opgehaald, oh ja, voor je in de bus stapt krijg je een mooie school rugtas van ons die je goed kan gebruiken. Allemaal tot morgen weer.