Draaiboek Kidsweek

 Draaiboek

Maandag 14 aug 2017 tijd 10.15 uur tot 15.00 uur – Locatie Speeltuin Ons eiland in de Kortenaerstraat 61 Leiden.

Deze 1e dag gaan wij leuke dingen doen, wij hebben weer springkussens, watergames (dus zwemkleding en handdoek meenemen) en een Workshop dansen. De lunch word natuurlijk door ons geregeld.

Dinsdag 15 aug 2017 tijd 10.00 uur tot 14.00 uur – Locatie Bloemerd 1c Leiderdorp. (over de brug direct links)

De Bloemerd is een natuurspeeltuin, hier gaan wij hutten bouwen en ook is er veel te doen met water, dus ook hier kan zwemkleding en een handdoek van pas komen. Om 12 uur gaan we lunchen met z’n allen.

Woensdag 16 aug 2017 tijd 10.00 uur tot 15.00 uur – Locatie Elza Hoeve, Vlietweg 82 Leiden

Deze dag staat in het teken van teamwork, we gaan een echte poldercross doen en andere leuke spellen, natuurlijk kan er hier ook gezwommen worden weer waardoor zwemkleding wel zo handig is, wij kunnen  niet beloven dat je droog blijft. Op deze boerderij zijn verder nog hele leuke dingen te doen maar dat zien jullie vanzelf wel.

Donderdag 17 aug 2017 tijd 10.00 uur tot 14.00 uur – Locatie Zwembad de Zijl.

Vandaag gaan wij een paar uurtjes vissen, jullie leren allemaal handige dingen om een goede visser te worden, deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Hengelsport Leiden, Sam en Henk Teunissen en de Viskiet. Het is niet zomaar vissen want er zijn hele mooie prijzen te winnen.

Vrijdag 18 aug 2017 tijd 9.15 uur tot 17.00 uur Locatie Stichting Leiden-helpt, Willem Barentszstraat 22 Leiden.

Deze dag gaat super worden, al de kinderen die twee of meer dagen geweest zijn mogen verzamelen om 9.15 uur, deze tijd is heel erg belangrijk want om precies 9.30 uur vertrekt er een bus bij onze stichting vandaan, deze bus gaat NIET wachten en daarom is het belangrijk om op tijd te zijn. Wat gaan wij doen deze dag, wij vertrekken om 9.30 uur en komen terug om ca 17.00 uur, de bus brengt jullie naar een attractie park waar heel veel te doen is, natuurlijk gaan er genoeg vrijwilligers mee om op de kinderen te passen, 1 op 3. In het park gaan we natuurlijk ook lunchen en bij terugkomst in Leiden mogen jullie allemaal een kado uitzoeken als herinnering aan deze kidsweek.

De week is weer om en de school wacht weer op jullie, wij wensen alle kids een fijne en sportieve week toe. Gedurende de 1e 4 dagen mag er 1 van de ouders of opa, oma bij de kinderen zijn, voor de vrijdag is dit alleen mogelijk tegen betaling, wij betalen alleen voor de kinderen. Verder zijn de lunch, drankjes, snoep enz ook alleen voor de kids, dus mocht u meegaan met uw kind dan dient u zelf voor uw hapje en drankje te zorgen.