Vrijwilligers gezocht

Bent u op zoek naar een vrijwillige baan die tegelijkertijd ook erg gezellig is. Dan kunt u bij Leiden-helpt terecht als vrijwilliger. Als Leiden-helpt zijn wij erg op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team komen versterken. Leiden-helpt zamelt kleding en speelgoed in voor mensen die het niet erg breed hebben. Ook rijdt Leiden-helpt langs huizen om kleding op te halen om het daarna weer te kunnen sorteren. De taken zijn vrij divers het kan gaan van het sorteren van alle binnengekomen kleding of speelgoed. Ook zijn er taken vrij in het facilitaire gedeelte. Vaak is er nog een chauffeur gezocht die eventueel in de auto van Leiden-helpt zou kunnen rijden om kleding op te pikken. Vrijwilliger zijn bij Leiden-helpt is erg leuk aangezien je met een leuke groep collega’s werkt en je krijgt de kans om met verschillende culturen te werken. Ook krijg je de kans om jezelf bij Leiden-helpt te ontplooien en wellicht dan nog een organiserende taak te krijgen. Vrijwilligers bij Leiden helpt beginnen vanaf …….. tot …… Indien u nog andere kwaliteiten heeft zouden wij dit graag willen weten omdat wij met veel verschillende activiteiten bezig zijn waarbij deze kwaliteiten wellicht van pas kunnen komen. Ben jij nou die enthousiaste vrijwilliger die graag iets voor zijn medemens wil doen. Ga dan naar de site Leiden-helpt.nl en solliciteer!

2 reacties

  • brida on 30 november 2016 at 08:47

  Ja mensen..echt doen als je je wilt inzetten voor de medemens.Zelf werkzaam bij de stichting en het is echt ontzettend leuk en dankbaar werk en inderdaad n heel gezellig team met allemaal lieve mensen met hun hart op de juiste plaats!!..Voor elkaar met elkaar!!!

  • Patrick Jaspers on 12 december 2016 at 20:11

  Goedenavond Ron,

  Ik heb je gegevens doorgekregen van Carla Ouwerkerk.

  Graag wil ik eens met je van gedachten wisselen over mijn expertise op het gebied van voorkoming van woningontruimingen en armoedebestrijding.
  In Leiden doet op het gebied van problematische schulden Schuldhulpmaatje goed werk. De echte zware gevallen kunnen zij echter niet behappen. De Stadsbank heeft op dit gebied een trackrecord van 12 % (landelijk) oplossen.

  Ik heb in 2014 en 2015 wel 35 woningontruimingen voorkomen bij 35 huishoudens (score 100 %). Momenteel doe ik ander vrijwilligerswerk maar mijn hart gaat toch uit naar het helpen van mensen die niet in staat zijn huisuitzetting tegen te gaan. Daarnaast ben ik thuis in toeslagen, onrechtmatige acties van incassoburaus en deurwaarders en andere vormen van armoedebestrijding.

  Mogelijk kunnen we op dit gebied een bepaalde vorm van samenwerking realiseren. In ieder geval wil ik graag jouw visie op dit gebied vernemen.

  Telefoon: 0643118042

  Met hartelijke groet,
  Patrick Jaspers

Reacties zijn uitgeschakeld.