Leiden-helpt nu ook voor ernstig zieke kinderen

Pheline

momenteel volgt onze stichting al een aantal dagen een ernstig ziek meisje dat tegenslag na tegenslag heeft, dit doen wij allemaal via facebook en zullen daar ook hier aandacht aan gaan geven.

Nu is het zo dat Pheline (foto) niet het enige meisje is dat ernstig ziek is en daarom hebben wij als stichting besloten om de kinderen in de regionale ziekenhuizen zo af en toe in het zonnetje te gaan zetten door middel van een oproep om een kaartje te sturen en iets leuks/moois te brengen en te laten zien dat er meer mensen aan de kinderen denken.

Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder hulp van anderen en daar onze stichting alles moet hebben van giften zullen wij zo nu en dan een oproep plaatsen of er mensen zijn die willen of kunnen helpen het leed van een kind iets te verzachten.

Ook met de feestdagen zullen wij bij het Ronald Mac Donald huis gaan zorgen dat de ouders/familie toch iets van kerstsfeer kunnen proeven door bv een kerstpakket langs te brengen en in overleg misschien iets van versiering.

Hoe dit verder gaat lopen allemaal laten wij u spoedig weten.

Mocht u een bedrijf hebben en onze stichting een donatie willen geven in ruil voor reclame of iets anders neemt u dan contact met ons op, giften zijn natuurlijk altijd welkom.

Stichting Leiden-helpt – NL53 RABO 0300 6961 91 – Leiden

Bedankt