Leiden helpt en Kinderhulp

2016-08-19_133010 sint-en-piet

Ook dit jaar mogen wij weer kinderen een mooi kado aanbieden die zij zelf kunnen uitzoeken in de webshop.

Dit alles is mogelijk gemaakt door Actie Pepernoot van het Nationaal fonds Kinderhulp, dit keer staan er 472 kinderen ingeschreven bij ons tot een leeftijd van 17 jaar, de meeste code’s zijn al uitgeven en sta jij ingeschreven en je hebt nog geen code ontvangen, stuur dan direct een email naar info@leiden-helpt.nl ovv pepernoot code en wij zorgen dat je de code snel alsnog zult ontvangen.

Het grote Sint Nicolaas feest is dit jaar op Zondag 27 november vanaf 13 uur, ben jij 8 jaar of jonger en sta je ingeschreven bij onze stichting? Geef je dan snel op en ook jij bent er dan bij, opgeven doe je via een email naar info@leiden-helpt.nl ovv Sint feest, ook kan dit allemaal via facebook.