Kidsweek van start

Even op een rijte voor u de kidsweek, we proberen zoveel mogelijk aan te geven alwaar het is door rond het evenement posters, flyers of een banner op te hangen van onze stichting.
Maandag en dinsdag 15 en 16 aug, huttenbouw van 10 tot 16 uur, Hoge rijndijk 348, dit is bij onze vorige kledingbank, u rijd de leiderdorpse brug voorbij richting Zoeterwoude, voordat u zoeterwoude ingaat zitten wij aan de linkerzijde, er zal een banner hangen van de stichting.
Woensdag 10 uur bij de Elza Hoeve, Vlietweg 82 in leiden, u volgt het fietspad langs de Vliet vanaf de lammebrug, voor dat u voorschoten ingaat zit de Elza hoeve links (rechts is water) ook hier zal een spandoek hangen.
Donderdag 18 aug, 10 uur bij de ambulancedienst, Vondellaan 43 in Leiden, na het bezoek aan het museum vertrekken we naar speeltuin westerkwartier in de ten katestraat 10, bij de haagweg.
Vrijdag 19 aug vanaf 10 uur speeltuin ons eiland in de kortenaerstraat bij de zijlsingel, hier is de springkussendag en watergames, zorg voor een handdoek en zwemkleding.
zaterdag is de afsluiting, om 12 uur verzamelen bij speeltuin westerkwartier voor de vossenjacht en daarna een bbq.
Allemaal graag tot maandag of op de andere dagen.