Kruidvat Stevenshof

kruidvat actie

opening kruidvat

Vandaag opende het Kruidvat hun nieuwe filiaal aan de Stevensbloem in de Stevenshof, onze stichting was uitgekozen dankzij uw stem tot goede doel, vanmorgen om 8.45 uur mocht ik 1 minuut gratis winkelen, in deze minuut is er voor 252 euro bij elkaar geshopt, helemaal super, onze dank dan ook aan het Kruidvat maar ook aan u omdat u massaal op ons heeft gestemd.

Alles wat er bij elkaar is geshopt wordt gebruikt voor moederdag, kinderen kunnen volgende week woensdag komen knutselen en dan de zondag erna mama in het zonnetje zetten met het knutselwerk maar ook met een leuk kado. Opgeven om te knutselen kan nog tot zondag 1 mei, het knutselen is in speeltuin Westerkwartier, Ten Katestraat in Leiden van 14.00 uur tot 16.00 uur. Daarna mogen de kinderen de speeltuin in, voor een snoepje en limonade zorgen wij met dank aan Hoogvliet Leiden.

Opgeven kan via facebook Leiden-helpt of per email naar info@leiden-helpt.nl ovv moederdag en het aantal kinderen plus pasnummer.