Wij Bep, het nieuwe boek is uit

Zojuist heeft Bep Monfils de lootjes getrokken voor de camera, dit is te zien bij Unity TV, de Stchting schenkt 10 boeken en Bep heeft er nog eens 7 bovenop gedaan, welke 17 mensen kunnen er voor 21.00 uur langs komen om het boek op te halen in de genestetstraat 55 te Leiden, neem wel even ter controle je hulppas mee. Daar komen de namen: Brenda Griekspoor, Nessy Shepherd, Chyrell Briony Pronk, Petra Heurer, Jose Wolk, Arnold Koning, Paula de Roode, Coby van den Broek, SimoneNieuwenburg, Didier Planje, Elisabeth C Liessie Nonkes, Janneke Klein,Anja Becker, Sandra van der Sandra Van Der Steen, Landa Indrit, Elsa Broers, Wendy Singerling Zijn jullie niet in de gelegenheid het boekje op te halen dan ligt deze vanaf maandag 22 februari klaar in ons pand alwaar deze met de hulppas opgehaald kan worden, zonder hulppas GEEN boekje. Laat aub even pm weten of je vandaag komt of na de 22e, bedankt en veel leesplezier namens Bep Monfils en Stichting Leiden Helpt