Update 18 dec 2015

Daar is weer even een laatste update vanaf deze kant, helaas gaan wij het niet redden om op 4 januari weer de deuren te openen, doordat al de feestdagen achter elkaar komen lukt het niet om nog dit jaar ons pand weer gebruiksklaar te maken, vanaf 4 januari kunt u wel spullen aanleveren maar wij zijn voor uitgiften nog gesloten tot nader order. De boven etage moet worden voorzien van een compleet nieuw plafond en moet door een speciaal bedrijf worden gereinigd waardoor er wat meer tijd in gaat zitten, ik schat zelf dat wij weer per 1 februari geheel actief zijn weer op volle sterkte en zelfs sterker dan voor de brand.

Wij ontvangen van actie pepernoot nog een groot aantal kado’s, zodra deze binnen zijn zullen de kinderen die deze zouden krijgen worden ingelicht zodat ze afgehaald kunnen worden.

Graag wil ik Gamma Lammenschans nog even bedanken voor de mooie steekwagens zodat wij niet al de dozen behoeven te tillen steeds.

Wat staat er te wachten in 2016?

De workshops die wij zouden starten in januari worden opgeschoven naar februari, dit omdat de boven etage niet te gebruiken is nog.

In februari starten wij dus de workshops, computerkennis en hoe moet je solliciteren

in maart hebben wij workshop haken en kaarsenmaken

in april gaan wij weer achter de computer en een cursus fotografie

in mei gaan wij erop uit met de fotocamera en is er een workshop visagie

in juni komt er weer een kinderweek met veel leuke evenementen verspreid door de regio

in juli en augustus doen wij het rustig aan om in september weer verder te gaan

in september komt er weer een workshop solliciteren en omgaan met geld

in november starten wij met de voorbereidingen voor de maand december, in november komt dan ook weer de Sint en zijn knechten langs speciaal voor de kinderen t/m 8 jaar, waar hij gaat komen is nog even een verrassing maar dat hij komt is op zeker.

in december gaan wij weer kerststukjes maken en komt het grote kerstfeest er weer aan, hopelijk nu in ons eigen pand.

Tussendoor gaan wij ook veel doen, zo gaan wij er op uit met de oudere medemensen, even lekker op stap relaxt naar mooie plaatsen in en buiten de regio.

Voor de kinderen komen er vele evenementen zoals knutselen, naar de bioscoop en leuke dingen in verschillende speeltuinen.

Ook gaat er een verbouwing plaatsvinden bij ons pand, er komt een verdieping bij voor herenkleding, zo hebben wij dan 6 afdelingen, baby, kinder, dames en herenkleding, speelgoed en boeken, ook gaan wij het ontmoetingspunt aanpakken, dit gaat nog gezelliger worden en wij gaan hier meer reclame voor maken zodat mensen weten dat ze altijd welkom zijn voor een bakkie koffie, thee of frisdrank met een koekje en in de winter een kopje soep.

Er staat weer genoeg op stapel zoals u ziet en er komt alleen maar meer bij, zo zijn wij nu ook bezig om te kijken hoe het gaat lukken met het geven van thuishulp, en wij gaan ook buiten de regio starten zodat u niet afhankelijk bent van alleen Leiden.

Ik wens u een fijne jaarwisseling en pas op met vuurwerk, mocht u een staatslot hebben en u wint de 30 miljoen, ons rekening nummer staat onderop, mocht ik deze zelf winnen, dan ben ik op vakantie hahaha, dan deelt iedereen mee.