Ook Domino’s en Verboon zijn weer van de partij

Al de vrijwilligers moeten natuurlijk beloond worden dat staat vast, hoe kun je dit mooier doen dan ook iets te regelen voor iedereen die meewerkt aan deze mooie actie om de medemens een fijne kerst te geven. Met Verboon uit de Da Costastraat in Leiden is weer net zoals vorig jaar een heerlijke lunch afgesproken, deze gaan de gebroeders Verboon verzorgen voor alle vrijwilligers die deze dag aan het werk zijn, en vergeet dan niet dat de lekkerste grill worst daarvandaan komt.

Natuurlijk is het een lange dag en deze gaan alle vrijwilligers te samen eindigen met een heerlijke pizza en een drankje, ook vorig jaar was Domino’s van de partij, helemaal super.

Domino's geeft de vrijwilligers een extra steuntje met een super lekkere pizza

Domino’s geeft de vrijwilligers een extra steuntje met een super lekkere pizza