Sponsors bedankt

Graag willen wij de volgende sponsoren bedanken voor het helpen met de kidsweek. Chris Kalkman(snoepjes) Albert Heijn XL 5 mei laan (boodschappen), Albert Heijn Voorschoten (boodschappen) Albert Heijn Kooilaan (boodschappen) De Elza hoeve (beschikbaar stellen van terrein) Autosloperij De Graaf (banden) Autosloperij Opdam (binnen banden) Da Vinci College (tassen-keycords) Hoogvliet Kennedylaan.(spellen) Speeltuin Zuiderkwartier(beschikbaar stellen van de speeltuin) Speeltuin Westerkwartier (beschikbaar stellen van de speeltuin) ZamZam (fruit)Stephan Bekooij (foto;s) Ak Al bakkerij Sumatrastraat (stokbroden) Markt koopman (komkommers,tomaten,sla) De zus van Caroline (pakken vossenjacht) Intratuin Voorschoten, Voordouw vlees en Alle vrijwilligers voor het helpen de hele week. Zonder uw hulp zou het nooit gelukt zijn Onze dank is dan ook heel groot.